top of page
483A66421_edited.jpg

Om oss

Pientupas saga börjar från dåliga betjäningserfarenheter.

Usel betjäning samt disponentens attityd mot nya bostadsbolag fick igång diskussion bland experter. De skulle sätta nya standarder för fastighetsförvaltning, som passar 2020-talet.

Tillvägagångssättet för fastighetsförvaltning har inte ändrat mycket från gamla tiderna, fastän resten av världen har ändrats mycket via digitaliseringen. Betjäningsattityden hos disponenter verkar också vara lite ditåt. Vi tror på att förstklassig betjäning och ny teknologi, som gör tillvägagångssätten effektivare, är uppskattad inom fastighetsförvaltningtjänster. Detta erbjuder vi.

Vi är Pientupa, och erbjuder er ett lätt levande.

Yritys: Inner_about

Personal

Vårt personalteam består av professionella inom förvaltning, bokföring och kundservice. Våra förvaltare har utbildning inom fastighetsförvaltning (IAT) och har omfattande erfarenhet av att förvalta bostadsföretag i olika storlekar. Vår e-postadress följer formatet

rnamn.efternamn@pientupa.fi

VÅR FILOSOFI

Enligt oss har disponenten endast en klar uppgift, att möjligjöra ett lätt vardagsliv för invånarna i bostadsbolaget samt aktieägarna. 

Detta kan uppnås ifall bostadsbolagets administrativa vardagsrutiner sköts med hård hand samt att kommunikationen med styrelsen fungerar.

Vi tror att en modern fastighetsförvaltning är en möjliggörare, vilket också invånarna märker i vardagslivet.

Då är ägandet av aktier enkelt och disponenten har lyckats i sin uppgift.

Sunny Estate
Yritys: Inner_about
Job Interview

VARFÖR SMÅ BOSTADSBOLAG?

Vi vill arbeta tillsamman med mindre bostadsbolag. I mindre bolag finns en en gemenskap som vi uppskattar, största delen av aktieägarna har kännedom om fastighetens skick, relationen mellan ägda och hyrda lägenheter uppmuntrar folket att hålla fastigheten I skick på långt sikt.

Vi uppskattar mindre bolag och av erfarenhet har vi märkt att samarbetet fungerar utmärkt med dem.

Därför vill vi göra samarbete med mindre bostadsbolag och deras styrelse och medföra ett lätt levande.

Yritys: Service

FÖRSTKLASSIG BETJÄNING

Digitaliseringen för effektiviteten till en ny nivå.

Förstklassig betjäning och humana priser för små bostagsbolag är några av de viktigaste sakerna som driver våran verksamhet. Vi möjliggör bådadera genom att använda nyaste teknologin som hjälpmedel för planeringen och administrativa uppgifter. På detta sätt har disponenten möjlighet att koncentrera sig på det viktigaste, kundbetjäningen.

 

Vi är föregångare inom fastighetsförvaltningen.

Yritys: Widget
bottom of page