Buying a House

Om oss

Pientupas saga börjar från dåliga betjäningserfarenheter.

Usel betjäning samt disponentens attityd mot nya bostadsbolag fick igång diskussion bland experter. De skulle sätta nya standarder för fastighetsförvaltning, som passar 2020-talet.

Tillvägagångssättet för fastighetsförvaltning har inte ändrat mycket från gamla tiderna, fastän resten av världen har ändrats mycket via digitaliseringen. Betjäningsattityden hos disponenter verkar också vara lite ditåt. Vi tror på att förstklassig betjäning och ny teknologi, som gör tillvägagångssätten effektivare, är uppskattad inom fastighetsförvaltningtjänster. Detta erbjuder vi.

Vi är Pientupa, och erbjuder er ett lätt levande.

 

VÅR FILOSOFI

Enligt oss har disponenten endast en klar uppgift, att möjligjöra ett lätt vardagsliv för invånarna i bostadsbolaget samt aktieägarna. 

Detta kan uppnås ifall bostadsbolagets administrativa vardagsrutiner sköts med hård hand samt att kommunikationen med styrelsen fungerar.

Vi tror att en modern fastighetsförvaltning är en möjliggörare, vilket också invånarna märker i vardagslivet.

Då är ägandet av aktier enkelt och disponenten har lyckats i sin uppgift.

Sunny Estate
 
Job Interview

VARFÖR SMÅ BOSTADSBOLAG?

Vi vill arbeta tillsamman med mindre bostadsbolag. I mindre bolag finns en en gemenskap som vi uppskattar, största delen av aktieägarna har kännedom om fastighetens skick, relationen mellan ägda och hyrda lägenheter uppmuntrar folket att hålla fastigheten I skick på långt sikt.

Vi uppskattar mindre bolag och av erfarenhet har vi märkt att samarbetet fungerar utmärkt med dem.

Därför vill vi göra samarbete med mindre bostadsbolag och deras styrelse och medföra ett lätt levande.

 

FÖRSTKLASSIG BETJÄNING

Digitaliseringen för effektiviteten till en ny nivå.

Förstklassig betjäning och humana priser för små bostagsbolag är några av de viktigaste sakerna som driver våran verksamhet. Vi möjliggör bådadera genom att använda nyaste teknologin som hjälpmedel för planeringen och administrativa uppgifter. På detta sätt har disponenten möjlighet att koncentrera sig på det viktigaste, kundbetjäningen.

 

Vi är föregångare inom fastighetsförvaltningen.

 

NYCKELPERSONAL

MIKKO JUUSOLA

Verkställande direktör / Disponentchef

Linkedin

TOMI HEIKKILÄ

Marknadsföring- och kundchef

Linkedin

JANI NEULANIEMI

Finansieringschef

Linkedin

 
 
Walking Away

Bytet av disponentbyrån var enkelt och smidigt. Bytet av disponenten minskade bostadsbolagets operativa kostnader med ca. 30% tack vare effektivitet och genom att lägga fastigheten i skick. 
Stor rekommendation för Pientupa Oy!

Mikko, medlem i styrelsen i ett 6 aktiers bostadsbolag, Vasa