Pientupa

Me mahdollistamme sujuvan arkiasumisen.

Tarinamme

Pientuvan tarina alkaa huonosta palvelukokemuksesta, joka sai aikaan keskusteluiden kierteen, jossa eri alojen asiantuntijat päättivät asettaa uudet,  2020-luvulle sopivat standardit isännöille.

Isännöinnin työtavat eivät ole juurikaan muuttuneet sitten ruutupaperiajan, vaikka maailma ympärillä digitalisoituu kovaa vauhtia. Me uskomme että ensiluokkaiselle palveluasenteelle ja viimeisimmän digitaalisen teknologian tarjoamille mahdollisuuksille on isännöintialalla suuri tarve, ja juuri näitä me tarjoamme. 

Arvot

Luottamus

Kotisi ja sijoituksesi on sinulle yksi tärkeimmistä asioista. Tämän asian hoitaminen on luottamusasia. Haluamme olla sen luottamuksen arvoisia

Yhteistyö

Pyrimme olemaan isännöinnin kaikilla osa-alueilla parhaimpia. Saavuttaaksemme mahdollisimman toimivan kokonaisuuden tulee meidän toimia saumattomasti asiakkaidemme ja sidosryhmiemme kanssa.

Vastuullisuus

Vastuullisuutta on suorittaa tehtävämme, sillä tavalla, että voimme allekirjoittaa suoritetut tehtävät omilla nimillämme. Vastuullisuutta on myös kehittyä – koemme että isännöintialalla on kehityksen tarpeita ja mahdollisuuksia. Käyttämämme prosessit ja ohjelmat ovat mukana viemässä isännöintialaa eteenpäin ja vastuullisempaan suuntaan.

Toimintatapamme

Meidän mielestämme isännöitsijällä on vain yksi selkeä tehtävä: mahdollistaa sujuva arki taloyhtiöiden asukkaille ja osakkaille.

Tämä mahdollistuu taloyhtiön hallinnollisten arkirutiinien jämäkällä hoitamisella sekä selkeällä kommunikoinnilla taloyhtiön hallituksen kanssa.

Me uskomme siihen, että moderni isännöitsijä on mahdollistaja, jonka työn jäljen taloyhtiön osakkaat ja asukkaat huomaavat arjen helpottumisena. 

Näiden asioiden toteutuessa asunto-osakkeen omistaminen  ja sellaisessa asuminen on sujuvaa ja isännöitsijä on onnistunut tehtävässään. 

Digitalisaatio vie tehokkuuden uudelle tasolle.

Ensiluokkainen palvelu

Ensiluokkainen palvelu on suurin toimintaamme ajava arvo. Reilu ja läpinäkyvä hinnoittelu on toinen. Mahdollistamme molemmat arvot asiantuntevan henkilökuntamme avulla jahyödyntämällä viimeisintä teknologiaa. Uusin teknologia tehostaa ja avustaa hallinnollista- ja suunnittelutyötä, sekä hillitsee kustannusten nousua. Näin isännöitsijällä jää aikaa kaikkein tärkeimpään, asiakaspalveluun.

Yhteydenottopyyntö

Jätä yhteystietosi niin olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.

Nimi(Pakollinen)
Asiani koskee(Pakollinen)