top of page
Yritys: Inner_about
483A66421_edited.jpg

TARINAMME

Pientuvan tarina alkaa huonosta palvelukokemuksesta, joka sai aikaan keskusteluiden kierteen, jossa eri alojen asiantuntijat päättivät asettaa uudet,  2020-luvulle sopivat standardit isännöille.

 

Isännöinnin työtavat eivät ole juurikaan muuttuneet sitten ruutupaperiajan, vaikka maailma ympärillä digitalisoituu kovaa vauhtia. Me uskomme että ensiluokkaiselle palveluasenteelle ja viimeisimmän digitaalisen teknologian tarjoamalle tehokkuudelle on isännöintialalla suuri tarve, ja juuri näitä me tarjoamme. 

Me olemme Pientupa ja me mahdollistamme sujuvan arkiasumisen.

 

Henkilökunta

Henkilökuntamme koostuu isännöinnin, kirjanpidon ja asiakaspalvelun ammattilaisista. Isännöitsijämme ovat IAT-koulutettuja ja omaavat laajan kokemuksen erikokoisten taloyhtiöiden isännöinnistä. Sähköpostiosoitteemme on muotoa etunimi.sukunimi@pientupa.fi

Yritys: Inner_about

Toimintatapamme

Meidän mielestämme isännöitsijällä on vain yksi selkeä tehtävä, Mahdollistaa sujuva arki taloyhtiöiden asukkaille ja osakkaille.

 

Tämä mahdollistuu taloyhtiön hallinnollisten arkirutiinien jämäkällä hoitamisella, sekä selkeällä kommunikoinnilla taloyhtiön hallituksen kanssa.

Me uskomme siihen että moderni isännöitsijä on mahdollistaja, jonka työn jäljen taloyhtiön osakas huomaa arjen helpottumisena. 

 

Silloin asunto-osakkeen omistaminen on sujuvaa ja isännöitsijä on onnistunut tehtävässään. 

Yritys: Service

ENSILUOKKAINEN PALVELU

Digitalisaatio vie tehokkuuden uudelle tasolle.

Ensiluokkainen palvelu on suurin toimintaamme ajava arvo. Reilu ja läpinäkyvä hinnoittelu on toinen. Mahdollistamme molemmat hyödyntämällä viimeisintä teknologiaa hallinnollista työtä tehostamaan ja suunnittelutyötä avustamaan. Näin isännöitsijällä jää aikaa kaikkein tärkeimpään, asiakaspalveluun.

 

Me olemme edelläkävijöitä isännöintityön uudistamisessa.

bottom of page