top of page
Yritys: Inner_about
097A7365.jpg

TARINAMME

Pientuvan tarina alkaa huonosta palvelukokemuksesta, joka sai aikaan keskusteluiden kierteen, jossa eri alojen asiantuntijat päättivät asettaa uudet,  2020-luvulle sopivat standardit isännöille.

 

Isännöinnin työtavat eivät ole juurikaan muuttuneet sitten ruutupaperiajan, vaikka maailma ympärillä digitalisoituu kovaa vauhtia. Me uskomme että ensiluokkaiselle palveluasenteelle ja viimeisimmän digitaalisen teknologian tarjoamalle tehokkuudelle on isännöintialalla suuri tarve, ja juuri näitä me tarjoamme. 

Me olemme Pientupa ja me mahdollistamme helpon arkiasumisen.

 

Yritys: Inner_about
Yritys: Service

ENSILUOKKAINEN PALVELU

Digitalisaatio vie tehokkuuden uudelle tasolle.

Ensiluokkainen palvelu on suurin toimintaamme ajava arvo. Reilu ja läpinäkyvä hinnoittelu on toinen. Mahdollistamme molemmat hyödyntämällä viimeisintä teknologiaa hallinnollista työtä tehostamaan ja suunnittelutyötä avustamaan. Näin isännöitsijällä jää aikaa kaikkein tärkeimpään, asiakaspalveluun.

 

Me olemme edelläkävijöitä isännöintityön uudistamisessa.

Vastuuhenkilöt

097A7622.jpg

Kevin Peth

Isännöinti

097A7505.jpg

Frida Andersson

Kirjanpito

FILOSOFIAMME

Meidän mielestämme isännöitsijällä on vain yksi selkeä tehtävä, Mahdollistaa helppo arki taloyhtiöiden asukkaille ja osakkaille.

 

Tämä mahdollistuu taloyhtiön hallinnollisten arkirutiinien jämäkällä hoitamisella, sekä selkeällä kommunikoinnilla taloyhtiön hallituksen kanssa.

Me uskomme siihen että moderni isännöitsijä on mahdollistaja, jonka työn jäljen taloyhtiön osakas huomaa arjen helpottumisena. 

 

Silloin asunto-osakkeen omistaminen on helppoa ja isännöitsijä on onnistunut tehtävässään. 

Walking Away

Isännöinin vaihto oli todella helppoa ja sujuvaa. Uuden isännöitsijän myötä taloyhtiömme operatiiviset kulut tippuivat lähes 30% kun toimintaa tehostettiin ja laitettiin kiinteistö kuntoon.

Iso suositus Pientuvan kavereille!

Mikko, 6 osakkeisen Taloyhtiön hallituksen jäsen, Vaasa

bottom of page