Buying a House

TARINAMME

Pientuvan tarina alkaa huonosta palvelukokemuksesta. Ala-arvoinen palvelu ja asenne isännöitsijältä uuteen taloyhtiöön muuttaessa sai aikaan keskusteluiden kierteen, jossa eri alojen asiantuntijat päättivät asettaa uudet,  2020-luvulle sopivat standardit isännöille.

 

Isännöinnin työtavat eivät ole juurikaan muuttuneet sitten ruutupaperiajan, vaikka maailma ympärillä digitalisoituu kovaa vauhtia. Isännöitsijöiden asiakaspalveluasenne tuntuu  myös välillä olevan mitä sattuu. Me uskomme että ensiluokkaiselle palveluasenteelle ja viimeisimmän digitaalisen teknologian tarjoamalle tehokkuudelle on isännöintialalla suuri tarve, ja juuri näitä me tarjoamme. 

Me olemme Pientupa ja me mahdollistamme helpon arkiasumisen.

 

 
  • Seauraa pientupaa facebookissa
In-Black-14px.png

FILOSOFIAMME

Meidän mielestämme isännöitsijällä on vain yksi selkeä tehtävä, Mahdollistaa helppo arki taloyhtiöiden asukkaille ja osakkaille.

 

Tämä mahdollistuu taloyhtiön hallinnollisten arkirutiinien jämäkällä hoitamisella, sekä selkeällä kommunikoinnilla taloyhtiön hallituksen kanssa.

Me uskomme siihen että moderni isännöitsijä on mahdollistaja, jonka työn jäljen taloyhtiön osakas huomaa arjen helpottumisena. 

 

Silloin asunto-osakkeen omistaminen on helppoa ja isännöitsijä on onnistunut tehtävässään. 

Sunny Estate
 
Job Interview

MIKSI PIENTALOYHTIÖT?

Me haluamme toimia yhteistyössä pienempien taloyhtiöiden kanssa. Pienemmissä taloyhtiöissä on meidänkin arvostama yhteisöllisyys suuresti vielä voimissaan, osakkeenomistajien enemmistö tuntee kiinteistön kunnon perusteellisesti, omistus- ja vuokra-asujien suhde kannustaa asukkaita kiinteistön pitkäjänteiseen huolenpitoon.

Me arvostamme pienempiä taloyhtiötä ja kokemuksemme on osoittanut yhteystyön toimimivan näiden taloyhtiöiden kanssa erinomaisesti.

Siksi haluammekin tehdä yhteistyötä pienempien taloyhtiöiden osakkaiden ja hallituksien kanssa ja mahdollistaa heille helppo arki.

 

ENSILUOKKAINEN PALVELU

Digitalisaatio vie tehokkuuden uudelle tasolle.

Ensiluokkainen palvelu on suurin toimintaamme ajava arvo. Pientaloyhtiöille sopivat hinnat ovat toinen. Mahdollistamme molemmat hyödyntämällä viimeisintä teknologiaa hallinnollista työtä tehostamaan ja suunnittelutyötä avustamaan. Näin isännöitsijällä jää aikaa kaikkein tärkeimpään, asiakaspalveluun.

 

Me olemme edelläkävijöitä isännöintityön uudistamisessa.

 

Isännöinin vaihto oli todella helppoa ja sujuvaa. Uuden isännöitsijän myötä taloyhtiömme operatiiviset kulut tippuivat lähes 30% kun toimintaa tehostettiin ja laitettiin kiinteistö kuntoon.

Iso suositus Pientuvan kavereille!

Mikko, 6 osakkeisen Taloyhtiön hallituksen jäsen, Vaasa

Isännöintiliitto

0600 418722

Onkilahdenkatu 5, 65200 Vaasa

In-Black-14px.png

©2019 by Pientupa Oy