DISPONENTEN ÄR DEN SOM GÖR ALLT MÖJLIGT

Fastighetsförvaltning är ett tjänstyrke, även mindre bostadsbolag förtjänar profesionella fastighetsförvaltningstjänster som möjliggjör ett lätt vardagsliv.

Det erbjuder vi.

 
  • Seauraa pientupaa facebookissa
In-Black-14px.png

PIENTUPA OY

Vi möjliggör ett lätt vardagsliv.

 

FASTIGHETSFÖRVALTNINGSTJÄNSTER FÖR SMÅ BOSTADSBOLAG

Vi känner till hur mindre bostadsbolag fungerar, våran fastighetsförvaltning är specialiserad speciellt till mindre bolag. I samarbete med oss sköts alla förpliktelser professionellt och punktligt. Detta mefdör att bostadsbolaget inte behöver betala för onödiga tjänster. Våran disponent är IAT®-utbildad och har en stark bakrund inom fastighetsförvaltningen. Vi assisterar allt från början och hjälper till i styrelsens arbete så att samarbetet får en bra grund.

Job Interview
 
 

Om oss

Enligt oss har disponenten endast en klar uppgift, att möjliggöra ett lätt levande för invånarna och aktieägarna i bolaget.


Vårt företag strävar till att bolagets styrelse samt aktieägare har ett lätt vardagsliv. Vi använder till nytta nya digitala verktyg och försöker hela tiden förbättra våra interna verksamhet. Med de digitala verktygen försöker vi få disponenten att koncentrera sig på det viktigaste, kundbetjäningen.


Läs mera om vår bakrund, teamet och vårt tankesätt via knappen nedan.

Bytet av disponentbyrån var enkelt och smidigt. Bytet av disponenten minskade bostadsbolagets operativa kostnader med ca. 30% tack vare effektivitet och genom att lägga fastigheten i skick. Stor rekommendation för Pientupa Oy!

Mikko, medlem i styrelsen i ett 6 aktiers bostadsbolag, Vasa

 
Isännöintiliitto

0600 418722

Onkilahdenkatu 5, 65200 Vaasa

In-Black-14px.png

©2019 by Pientupa Oy