top of page
097A7645_edited_edited.jpg

DISPONENTEN ÄR DEN SOM GÖR ALLT MÖJLIGT

Fastighetsförvaltning är ett tjänstyrke, alla bostadsbolag förtjänar professionella fastighetsförvaltningstjänster som möjliggjör ett lätt vardagsliv.

Det erbjuder vi.

Etusivu: Welcome
Etusivu: Service
Etusivu: GetSubscribers_Widget
097A7382.jpg

Om oss

Enligt oss har disponenten endast en klar uppgift, att möjliggöra ett lätt levande för invånarna och aktieägarna i bolaget.


Vårt företag strävar till att bolagets styrelse samt aktieägare har ett lätt vardagsliv. Vi använder till nytta nya digitala verktyg och försöker hela tiden förbättra våra interna verksamhet. Med de digitala verktygen försöker vi få disponenten att koncentrera sig på det viktigaste, kundbetjäningen.


Läs mera om vår bakrund, teamet och vårt tankesätt via knappen nedan.

FASTIGHETSFÖRVALTNINGSTJÄNSTER FÖR BOSTADSBOLAG

Vi känner till hur olika typer av bostadsbolag fungerar, våran fastighetsförvaltning är specialiserad till alla typer av bostadsbolag. I samarbete med oss sköts alla förpliktelser professionellt och punktligt. Detta medför att bostadsbolaget inte behöver betala för onödiga tjänster. Våra disponenter är IAT®-utbildade och har en stark bakgrund inom fastighetsförvaltningen. Vi assisterar allt från början och hjälper till styrelsens arbete så att samarbetet får en bra grund.

097A7407-2.jpg

PIENTUPA OY

Vi möjliggör ett lätt vardagsliv.

Reference
bottom of page